Garage

Erwald Voll

Kies je voor CQFS in de regio Rotterdam-Barendrecht, dan ben ik jouw Mechanic. Ik geef gemengde groepslessen, lessen voor alleen vrouwen (Amazones) en privélessen. Aan bijvoorbeeld ondernemers, vechtsporters, managers, havenarbeiders en mensen van defensie en politie. CQFS past iedereen. De meeste mensen beoefenen CQFS om zichzelf te kunnen verdedigen. Zowel fysiek als mentaal. Of om gewoon lekker bezig te zijn. Gezelligheid vormt een belangrijk aspect in mijn trainingen. Na de les zitten we vaak nog lang na te praten.

Het psychologische aspect dat bij CQFS komt kijken, is mij op het lijf geschreven. Naast Mechanic ben ik namelijk docent en stagebegeleider. Ook dan kom ik weleens in aanraking met confronterende situaties, die ik vervolgens beschrijf tijdens mijn trainingen.

Mijn Garage bestaat uit een ruime trainingszaal in sportstudio Club Active. Hier heb ik de beschikking over onder andere diverse boks- en trapkussens. Na de training kun je er douchen en wat eten en drinken in de loungeruimte.

Lestijden:

Maandag   : 21:00 – 22:15 uur
Woensdag : 21:00 – 22:15 uur
Vrijdag       : 19:30 – 20:30 uur

Adres:

Brugge 10
2993 LB Barendrecht
Nederland

+31 6 16 06 16 08
barendrecht@cqfs.eu

Deel je ervaring

Wil jij toekomstige (mede)cursisten laten weten hoe je jouw training hebt ervaren? Geef je mening.

Iets voor jou?

Ontdekken of CQFS ook iets voor jou kan zijn? Boek een proefles bij jouw dichtstbijzijnde Garage en ervaar het zelf.

Ervaar cqfs